Schoolcasting
hét eigentijdse informatiekanaal voor het onderwijs

Oplossing

Ervaar de eenvoud van een professionele oplossing

Schoolcasting is een geavanceerde narrowcasting oplossing waarmee u op eenvoudige wijze uw interne communicatie beheert. In slechts enkele stappen past de roostermaker roosterwijzigingen aan en zorgt de receptioniste dat er binnen een handomdraai actuele mededelingen voor leerlingen op de schermen worden getoond.

Schoolcasting werkt met de betrouwbare narrowcasting software Chaboma Professional. Dit solide systeem is volledig flexibel in te richten, waardoor het naadloos aansluit op de structuur en workflow van de organisatie.

Succesvolle communiceren van A tot Z

Om van Schoolcasting het succes te maken dat u voor ogen heeft, zullen alle succesfactoren aanwezig moeten zijn. Channel4all levert met Schoolcasting een pakket aan producten en diensten die samen een efficiënt totaalpakket vormen. Dit volledige pakket bevat alles wat u nodig heeft om effectief en efficiënt te communiceren naar leerlingen en docenten.

Complete oplossing

In het Schoolcasting pakket zit alle apparatuur en software benodigd voor professionele interne communicatie. U beschikt over geavanceerde en energiezuinige mediaspelers, professionele beeldschermen, montagebeugels en alle benodigde bekabeling. Tevens krijgt u toegang tot Chaboma Professional, de zeer gebruiksvriendelijke web based narrowcasting software, waarmee u op eenvoudige wijze uw communicatie kunt beheren. Alle benodigde techniek heeft u per direct voorhanden.

Heldere communicatie in eigen stijl

Met het Schoolcasting pakket beschikt u over professionele templates en sjablonen die door onze designstudio worden aangepast aan de uitstraling en huisstijl van uw scholengemeenschap. Eenvoudiger een heldere en professionele uitstraling neerzetten is simpelweg onmogelijk.Schoolcasting is een product van Channel4all © 2010 - 2013.