Schoolcasting
hét eigentijdse informatiekanaal voor het onderwijs

Full-Service

Ons team staat altijd voor u klaar.

Wij controleren op afstand continu de juiste werking van het systeem en ondernemen direct actie als de situatie daarom vraagt. Voor gebruikersondersteuning of technische vragen kunt u altijd terecht bij onze serviceafdeling. Wij zullen u per direct op afstand helpen en indien nodig zal er een monteur ter plaatse komen. Deze service is volledig inbegrepen in het totaalpakket.

Een enthousiaste ICT-afdeling

Schoolcasting zal met open armen worden ontvangen door de ICT-afdeling en systeembeheerders. Door het gebruik van veilige en betrouwbare technieken is er geen omkijken naar de juiste werking van deze oplossing. Bovendien is het niet nodig extra overbodige servers op uw locaties te installeren en te beheren. Daarnaast is het niet nodig specifieke software op lokale systemen te installeren. Ervaar het gemak van 24 uur per dag en 7 dagen per week op elke locatie toegang hebben tot al uw beeldschermen via het veilige webbased systeem: Chaboma Professional.

Benut bestaande infrastructuur

Schoolcasting benut het bestaande netwerk zodanig, dat de techniek geen belasting is voor de huidige infrastructuur. Grote veranderingen en hoge investeringen aan het netwerk zijn niet nodig, hierdoor kan de implementatie van deze totaaloplossing snel worden gerealiseerd.

Schoolcasting is een product van Channel4all © 2010 - 2013.